mandag den 18. maj 2015

Mød nye venner

Hvor finder man nye venner og veninder, når man er voksen og befinder sig midt i. Det startede med en app i København sidste år, hvor internationale studerende og turister kunne finde en lokal guide på det interaktive kort. Hvis du ikke allerede er på en arbejdsplads, hvor du har muligheder for at møde nye venner , så søg ind på steder, der er kendt for mange unge . Svært at møde nye venner. Men hvorfor er der overhovedet brug for en veninde- app, når man jo bare kan gå ud i virkeligheden og møde folk . Læs mere om konceptet her.


De negative tanker kommer let til at køre i ring, også allerede før du overhovedet får taget kontakt. Her handler det om at møde nye mennesker som voksen, mens du er single – mere specifikt nye veninder , der nærer dig og din sjæl. Sådan får du nye venner som voksen.


De fleste voksne har brug. En fritidsinteresse er en god anledning til at møde nye og åbne mennesker. Når man er passeret de 5 og måske også har afsluttet sit arbejdsliv, kan det være svært at møde nye venner - men ikke længere: find dem lige her! Min app er til for, at man kan møde nye mennesker over netop den kop.


Mød nye venner

Hellow er lavet specifikt til, at folk kan få nye venner eller bare møde. Mød nye Venner Odense er en single- og venskabsforening for en flok livsglade mennesker i alderen fra år og opefter med vidt forskellige baggrunde. Find nye venner over år, og få en masse spændende oplevelser. Der findes bogstaveligt talt tusindvis af måder at møde nye venner på.


Lige gyldigt om du vil date, møde nye venner eller bare chatte lidt, så venter den rigtige person på Badoo. Med millioner af brugere. Download Melon - mød nye mennesker til. Både du og jeg kan få brug for at få nye venner og bekendte gennem livet.


Mød andre igennem nogle af Ældre Sagens mange aktiviteter. Mere end millioner mennesker har tilmeldt sig Bumble for at opbygge værdifulde forhol finde venner og skabe nye forbindelser. Twoo er det hurtigst voksende site, hvor man kan chatte, spille spil og møde nye mennesker. Sofie Petri læser ernæring og sundhed via internettet, og har derfor ikke haft mulighed at møde nye venner igennem sit studie.


Bumble BFF den nemmeste måde at få nye venner på. Fiesta - chat, flirt, og mød over 4millioner mennesker. Bliv medlem af vores netværk, og få nye venner i dit område.


Mød nye venner

Vi deler billeder, videoer og. Er du lige kommet til Odense, får du her gode forslag til, hvor du kan opstøve dine fremtidige . Det kan være ensomt at flytte til en ny, stor by. Jeg er en kvinde på år, og jeg mangler i den grad nye veninder og bekendtskaber.


Jeg har altid været meget initiativrig og udadvendt, men for ca år siden . Ny app er kommet til Danmark. Et rart og trygt sted på tværs af handicaps, mobilitet, boformer, arbejde og hvor man har muligheden for at møde nye venner ud fra interesser. Ekspertens tips til at få flere nye venner. Redaktionen, Q, Aller Media.


Mød nye venner

Tag på højskole og mød andre ligesindede. Tal med de andre i pauserne . En af dem, der greb chancen for at møde et nyt menneske, er 89-årige Birthe Bjerring Toft, der skrev et opslag på .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg