onsdag den 28. oktober 2015

Vuc hjørring studievejleder

EUD- og EUX Business Kontortid: Ingen faste, men ring eller mail og lav . Vores studievejledere er altid klar til at hjælpe! Book en tid og bliv klogere på, hvilken uddannelse der . Kort over SU-kontorer på VUC. Du skal kontakte dit eget uddannelsessted. Hjørring , Brønderslev og Frederikshavn.


Vi vejleder om ungdomsuddannelser og alt hvad der vedrører dette. Underviser i matematik, kemi og biologi. Vi er en rummelig skole, hvor der er . VUC også i sit daglige job er i kontakt med unge, . Hos os møder du uddannede studievejledere , der er klar til. Projektmedarbejder Miljøpunkt Indre By-Christianshavn.


Rektor har ansvar for den daglige pædagogiske, administrative og økonomiske ledelse overfor bestyrelsen. Få en tid til en samtale med en studievejleder og få . I dag går hun på HF på VUC. Så I skal passe på, hvad I siger til ham, sagde Jonathans studievejleder. VUC er adgangsgivende til en erhvervsuddannelse og 10. VUC København deltog ligeledes i projektets opstart, men har ikke afsluttet.


Vuc su kontor Åbningstider - VUC Djursland. Din fremtid begynder her. I studievejledningen står vi til rådighed for dig både før og under din uddannelse på SCU. Hus på AAU, studievejleder Lene Agger. Vuc næstved enkeltfag Uddannelsestilbud - VUC Storstrøm.


Bo Møller er studievejleder og kan tilmelde dig fag samt vejlede dig om din uddannelse. Man bliver indkaldt til samtale med studievejleder. Man får en skriftlig advarsel.


Påskeferie på Aarhus HF og VUC. Kontakt studievejleder på tlf. VUC -afdeling, du ønsker at gå på.


Få hjælp og vejledning Alle der går på Skive-Viborg HFVUC har været inde hos en studievejleder før de begyndte. Ludus vuc vest - VUCintra - vores intranet - VUC Vest. VUC Nordjylland in Aalborg, reviews by real people.


Hf enkeltfag silkeborg Hf Silkeborg - hf enkeltfag og VUC. Studievejledningen på HF-enkeltfag har kontorer på 1.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg