mandag den 22. august 2016

Støberihallen hillerød

Støberihallen hillerød

Vi tilbyder mange forskellige typer arrangementer som teater, musik, . Thomas Kaule Poulsen was watching Disenchanted! Riv et par timer ud af den travle julekalender og brug den . Denne aften tilbyder vi som altid lækker hjemmelavet mad til både børn og voksne. Arkivfoto: John Jessen Hansen . Den perfekte kombination af kultur, natur og shopping. Oplev eventyret på Frederiksborg Slot eller i Slotshaven. Hillerød er hjertet i Kongernes Nordsjælland.


Støberihallen hillerød

PETER SOMMER HILLERØD - Billetter. Jacob Christoffersens feat. Udsolgt: Men skriv dig på vores venteliste. Vi bruger cookies (egen og tredjepart) til at hjælpe dig med at bruge vores hjemmeside.


Ved videre brug af vores webside accepterer du brugen af cookies. Find vejbeskrivelse, kontaktinfo, regnskabstal, ledelse, bestyrelse og ejere. DE SENESTE NYHEDER FRA HILLERØD MUSIKSKOLE. Klik her og se hele opslaget.


Anders Matthesen er atter klar til at drage på landevejen, for at lave det han elsker allermest: klassisk stand-up. Efter et veloverstået kæmpe jubilæumsshow er . Kom til kursus i vores skønne lokaler. Musik, dans, markedsplads, lokale indslag bl.


Stellband og fælles Zumba. Støberihallen er oprettet i fabrikkens gamle . Jeg befinder mig godt i selve rummet og backstage, og publikums stolesæder . Chefen for ”Die Auner Buam” Peter Aschaber, sammenfatter gruppens succes i denne ene sætning: ”Hør nu her – det er for lidt nu om dage bare at tage en . Velkommen til det nye bookingsystem! Nyheder: Nyt bookingsystem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg