onsdag den 19. oktober 2016

Select lægbind

Select lægbind

Giver varme og støtte i læggen samt øger . Forebyg mod skader og få smertelindring med et lægbind. Find kvalitets neopren lægbind på SPORT24. Select lægbind med optimal varmepåvirkning.


Select lægbind

Se alle vores produkter hos SPORT24. Stort udvalg af fodbold- og sportsudstyr til . Den har en optimal varmepåvirkning. Den støtter og forbygger forstrækninger og overbelastninger. Grippy silikonemønster på indersiden med . Livraison rapide et paiement sécurisé.


Brugt får gange, fremstår som nye. Lavet af polyamid og spandex. Grippy” silikonemønster på indersiden med en kinesiologisk effekt. Beskrivelse af produktet.


Læs yderligere info om produktet hos Billigsport24. Hør mere online hos SportsLivet. SELECT Compression Calf Pair Lægbind i polyamid og spandex. Støtter musklerne og øger blodcirkulationen.


Minimerer risikoen for skader, . Vær den første til at bedømme dette. Bindet sørger for varme og støtte i læggen. Kompressions- Lægbind K-Tech. GLS pakkeshop over 3kr.


Select lægbind

Køb dem idag på SPORTSTAR! Læg kompression er et stykke stof, som sidder omkring lægmusklen og skinnebenet, når du spiller håndbold. Det giver støtte og varme .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg