onsdag den 7. november 2018

Sikkerchat dk

Digitale og sociale medier fylder i børn og unges hverdag. Læs andre børn og unges spørgsmål til os om deling af billeder, mobning og meget mere. Formålet med denne side er at lære børn at færdes sikkert på . Gode råd til forældre om deres børns adfærd på internettet.


Sikkerchat dk

Sikkerchat forældrefolder. Hjælp dit barn til god adfærd på nettet. De fleste børn og unge kender ikke . Og ville du mødes med én, du har chattet med på nettet? Produceret af KleinWitting. Din digitale vejviser er et værktøj til forældre med børn på – år.


Homo- og bisexuelle med anden etnisk baggrund. Film og mobilapplikation om at være. Rådgivning og støtte til.


Oplysninger til børn og . PowerPoint-præsentation kan findes på følgende link: . En meget informativ side om kriminalitet og forebyggelse af bland andet vol tyveri m. En go informativ side om børn og chat. We educate social workers and online providers about online sexual abuse of children and we contribute to the promotion of the Danish . Save the Children Denmark has a website called sikkerchat. Det er umuligt at forhindre, at børnelokkere udnytter chatsteder for unge som for eksempel Arto.


Men chatstederne kan gøre det vanskeligere . Omfattende information om sikker chat til børn og voksne. Ilulissat Uddannelsescenter, også . Giv aldrig dine personlige oplysninger om hvem du er til andre på nettet! Mød aldrig nogen du kun kender gennem chat, uden at have en voksen . It is available at telia. Hjemmesiden er lavet af Det . Forskellige databaser: skoda. Danmarks statistik, DSB, Danske dyr, Bibliotekssøgning.


Sitet er henvendt både til børn, unge og voksne. Til hver aldersgruppe findes et online-spil. Deling af filer – fx musik.


Alligevel kan unge opleve ubehagelige situationer med nettet, som de har brug for hjælp til at håndtere. Info, rådgivning – Skype, chat. Stop net-mobning – net-mobning. Unges liv i den digitale verden. Infoguide for unge i Solrød.


Sikkerchat dk

Du er ikke alene få hjælp her. Brug for at tale med nogen om dine . Tag emnet op på forældremøder i klassen. Klik på: Hvem er du på nettet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg