tirsdag den 26. februar 2019

Kvindelandskamp

Kvindelandskamp

Søg efter øvrige resultater, samt spillerstatistik i Landsholdsdatabasen Alle kamptidspunkter er angivet i dansk tid. Viborg: Billetsalget til mandagens VM-kamp på Energi Viborg Arena går rigtig godt. Det er specielt gået stærkt i de seneste dage, og sidste . Festligheder i Slagelse i forbindelse med kvindelandskamp i fodbold. Her finder du nyheder fra DR og alle vores TV og Radio kanaler live og on demand - når du har lyst.


Kvindelandskamp

Kvindelandskamp i Horsens aflyst. Sanne Troelsgaard får ikke lejlighed til at score i Horsens. Finalen spilles søndag, og . Stor efterspørgsel på kvindelandskamp Det er ikke kun tre meget vigtige point, der er på spil, når det danske kvindelandshold onsdag aften spiller den . Gå ikke glip af VM-kvalifikationskampen mod Ungarn på Viborg Stadion tirsdag kl. Både dem på kvindelandsholdet, men bestemt . Tirsdag aften spiller det danske kvindefodbold-landshold sin afgørende EM- kvalifikationskamp i Viborg. KOM TIL LANDSKAMP OG VIND BESØG AF EN LANDSHOLDSSPILLER PÅ JERES SKOLE!


Fredag aften skulle kvindelandsholdene fra Danmark og Holland spille revancheopgør for EM-finalen på et udsolgt CASA Arena Horsens, men . Fantastisk tur til kvindelandskamp i Viborg. Der er lagt op til fodboldfest i fanzonen og på Energi Viborg Arena, når DBU og Viborg Kommune inviterer til den første EM-kvalifikationskamp . Landskampen for kvinder U-mellem Danmark og Norge- 1. Jørgen har billetter til kvindelandskampene den 2. Kom til gratis landskamp på Slagelse Stadion. Slagelse stadion igen til at summe af høj fodboldstemning, når stadion lægger . U16-landsholdet deltager 3. UEFA Development Tournament i England. Undervejs skriver spillerne dagbog om turen.


Kvindelandskamp

Brædstrup IF fodboldpiger til kvindelandskamp i Viborg. Kraftige regnskyl flytter det danske kvindelandsholds VM-kamp mod Brasilien fra onsdag til torsdag. Danskerne har ikke noget sted at træne. I skal bare komme og støtte vores gode landshold. Billederne er taget af lokalfotografen (Erik Røgild) fra . Kl: 20:3 Team Esbjerg - Nykøbing F. Kl: 16:1 Odense Håndbold - Team Esbjerg HTH . Vigtigste kvindelandskamp i ti år.


Det er dog ikke kun kvalifikationen til VM i Brasilien i december, der står på spil . Jesper Møller ses her under en kvindelandskamp i Viborg. Han har en fortid som formand i superligaklubben AaB, men stoppede i klubben i . DBU (Dansk Bold Union) har aflyst den kamp, som det kvindelige fodboldlandshold skulle have spillet mod Holland på fredag. DANMARK - HOLLAND KVINDELANDSKAMP I VIBORG. Det danske kvindelandshold er ikke til at stoppe.


I aften gik det ud over Ruslan der blev kørt over med 6-1. TVsporten giver dig alle kanaler og TV oversigt for Fodbold. Vores TV-guide giver dig en komplet oversigt over Live Fodbold.


Det Svenske Fodboldforbund (SvFF) har besluttet ikke at gøre mere i sagen om den aflyste kvindelandskamp mellem Danmark og Sverige.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg