onsdag den 22. maj 2019

Vuc aars

Velkommen til vores afdeling i Aars ! Vi glæder os til at byde dig velkommen som kursist i vores flotte nye lokaler. Vi har afdelinger i Hobro, Hadsund og Aars. Uddannelserne og de tilrettelæggelsesmuligheder, vi tilbyder, kan du læse meget mere om via forsiden.


VUC Nordjylland - Himmerland afdeling Aars.

Jeg havde en uddannelse og havde arbejdet i nogle år – og kunne ikke se mig. Mere plads og et mere voksent miljø. Vuc som mange andre VUC - skoler er der flere uddannelser beliggende på skolen. Vesthimmerlands HF og VUC in Aars , reviews by real people.


Fra , den frie . Pladsmangel får VUC til at bygge egne klasselokaler i Aars. Vuc aars Aktivitetsdag for 1. I skønt sensommervejr kæmpede eleverne klassevis .

Gå på opdagelse i vores mange fag,. Din hurtigste vej til uni. Få adgang til universitet efter kun to år - det kan ikke gøres hurtigere . På VUC Djursland er fagene skemalagt sådan, at du kan vælge dansk A, samfundsfag B, engelsk B og psykologi C og afslutte fagene på år.


Hvor og hvornår skal jeg deltage i StudieInfo? Klik på dit område for at se, hvor og hvornår din skole skal deltage. Afslutningen på, for nogle, to og, for andre, tre års skolegang på.


Erhvervsskolerne Aars er . KBH SYD tilbyder en række hold på basis-niveau. Find vejbeskrivelse, kontaktinfo, regnskabstal, ledelse, bestyrelse og ejere. Du skal være fyldt år.


Du kan få SU fra kvartalet efter du fylder år. FIF) og forkurser på VUC. Gennemført års engelskundervisning og engelskkundskaber, der svarer til . Historien om hf – som nu har års fødselsdag.


Hf var en fantastisk nyskabelse inden for det gymnasiale uddannelsessystem, som . Vi tilbyder professionel tidtagning og resultat-formidling til events af alle typer og alle størrelser, samt services til løbsarrangører.

Læs mere Musik Dario Campeotto – års jubilæum Den gamle Biograf i. Kort over SU-kontorer på VUC. VUChf Nordjylland Aars , SU-kontor. VUC tilbyder undervisning for ordblinde, FVU-undervisning, AVU- undervisning, . LANGS HF og VUC afholder i september tre dage, hvor eleverne på 1. Munkebo: Begejstringen lyste ud af både lærere og elever, da VUC Munkebo tirsdag den 4. Arrangementet var gratis for medlemmer af UDF og GL. I kontaktudvalget er vi enige om, at kurset var en succes . VUC fra A-Å er en lille håndbog for kursister. Heri kan du i alfabetisk rækkefølge finde oplysninger om en lang række emner, som det kan være godt at have . Ligesom vi har været koordinerende rådgiver for installationsfagene.


Her finder du svar på de fleste spørgsmål omkring din uddannelse på VUC Syd. VUC i Aars er tegnet af Fjordens Arkitekter i Hobro.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg