torsdag den 21. maj 2020

Mødestedet

Mødestedet Sind er et værested for ensomme mennesker eller psykiske syge. Har du en svær dagligdag og behov for støtte og selskab? Her kommer unge, enlige mødre med . Gladsaxe Mødested er et værested uden rusmidler, hvor du foruden et billigt måltid ma hygge og nærvær, også kan få hjælp til at skrive et brev eller etablere . Mennesker med kroniske eller forbigående sindslidelser samt personer i krise. Der er en fælles spisestue kaldet Grøften, og vi får maden leveret fra storkøkkenet på . Begge Seniorhuse er åbne for alle kommunens . Landsbyklynger over hele landet kan nu søge om støtte til at udvikle et bedre mødested i klyngen. Vi har sammen med Lokale og Anlægsfonden afsat mio.


Mødestedet

Mogens Højstrup Sørensen. Aktiviteterne tilrettelægges af frivillige personer, som ønsker at dele sin viden, . Jægerspris Samråds Historie. Man kommer lige fra gaden uden forpligtigelse. Reviews Jeg har i flere omgange købt kaffe o. Kom i god ti så er der bedre tid til den gratis kaffe. Gratis parkering lige udenfor døren.


Vi viser alle BiografKlub . MØDESTEDET foregår på Mølholm . Realdania og Lokale og Anlægsfonden har bevilget millioner kroner til udvikling af fysiske mødesteder i landsbyklynger over hele landet. Ved mødestedet kan man få en ret mad og en kop kaffe for pt. Mindst én fra menighedsplejen vil være tilstede hver gang. Mødested Amager arbejder på at opbygge dialog og fællesskab mellem mennesker med forskellige baggrunde. Mænds Mødested Glostrup er en del af et nationalt netværk af mange mødesteder.


Foreningen har en bestyrelse, der tager alle beslutninger om . Vores vision er at være et mødested på Amager, hvor mennesker kan mødes og danne fællesskaber på tværs af . Provstierne på Amager rummer mennesker fra hele verden. Røde Kors, Dronninglund-Hjallerup afdeling gør en forskel for psykisk sårbare. Velkommen til mødestedet Den Brogede Verden – en social café, der har til huse i lyse lokaler på første sal af Lindevang Kirke. Alle er hjerteligt velkomne.


Celine Cathrine Bardram Nielsen. Kulturarv, Transformation og Restaurering. Dagen begynder med morgenmotion. Instruktør: Inger Kristensen Kl.


Mødestedet

Her kan alle og enhver komme fordi og få sig en kop kaffe, en småkage og en sludder og løst og fast. Et mødested for dig, der har brug for at mødes med andre og udveksle erfaringer personligt og socialt. Du skal være førtidspensionist eller . Kig forbi vores ugentlige kaffestue til hyggeligt og uformelt samvær med andre overvejende gode mennesker. Du laver sjove og hyggelige aktiviteter sammen med andre unge i mødestedet.


Det kan både være hyggelige aftener med brætspil, biografture eller en . Netværksseminar Mødestedet. Vi er et kristent fællesskab under folkekirken i Aulum. Kom og vær med i fællesskabet.


Mødestedet

Du er altid velkommen til at . Derfor er der gratis frugt til . Pensionister fra Spandet, Roager, Høm og Seem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg