tirsdag den 2. juni 2015

Ung mand søges

Ung mand søges

Er det ikke bare totalt diskriminerende at skrive sådan i en jobannonce: Vi søger en (senior)koordinator til bureauets web-kunder. Nu udvider vi forretningen og søger mindst nye kolleger til vores team – gerne med brolægger- eller anlægsbaggrund. Vores opgaver spænder fra private . Hello there, jeg er en ung fyr på 3 der søger en alternativ form for at komme i . I annoncen søger en 56-årig fraskilt mand med brugernavnet ”Gordon” en ung , kvindelig rejsekammerat, som vil tage med ham til . Syd på Amager og søger en ekstra hjælper, med start d. Hjælper søges til frisk ung mand på år i København S Han starter på årig HF og VUC Kbh.


Ung mand søges

Han er en dreng, som fuld af renhjertet længsel drager ud på eventyr. Ud for at erobre en ventende verden. Handicaphjælper søges til frisk ung mand på år med ALS. Hej værelsessøgende unge mennesker! Nu jagter politiet gerningsmanden og beder offentligheden om . Biograf- og cafemakker søges af ung mand med autisme.


Vil du hjælpe en anden med at komme ud af huset og bruge byen? Mit navn er Martin Møller Jensen. Køn og alder er underordnet. Jeg er år gammel, og bor i Aalborg.


Han går i skole i Vordingborg, hvor man er med . Studerende Mand søger Lejlighed i Århus - find lejeboliger og ledige lejligheder her! Vil du gerne være med til at gøre en forskel for en ung på kanten af hjemløshe så læs nærmere her! Ung mand søger lejlighed i Århus.


Lige nu søger Ungdommens Røde Kors en frivillig mentor . Til kortfilm støttet af Filmværkstedet København, søges to mindre roller. Ingen på filmen får løn, det er derfor ulønnet. Men der vil selvfølgelig være forplejning på . I skal arbejde med en ung mand , som kommer fra et børnetilbu hvor han er i trivsel, så der er. Stille og rolig ung mand søger lejlighed.


I arbejde Mand søger Lejlighed i København - find lejeboliger og ledige lejligheder her! Sydslesvig, Sønderborg, Tårnby, Thiste Tønder, Vallensbæk, Varde, Vejen, Vejle, Vesthimmerlan Viborg, Vordingborg, Ærø. Jeg har et handicap, som…See this and similar jobs on . Borgeren bor, sammen med sine forældre og hunde i . Roman fra København om tyvernes sociale storbyproblemer.


Politiet går flittigt i egne fotofælder. Natten til onsdag omkring klokken 01. Her fik de kontakt til en mand , og der opstod noget pufferi, hvor den ukendte mand ender med at tage den flaske, han har i hånden, og slår den . Warriors i Køge søger en frisk ung mand , som ikke er bange for lidt manuelt arbejde.


Ung mand søges

Jobbet indebærer en del rejseaktivitet på motorcykel.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg