onsdag den 20. december 2017

Idasvenner

Idasvenner

I denne periode sejler den gamle færge i rutefart . Highlights info row image. Page TransparencySee More. See photos, profile pictures and albums from Færgen Ida. Die Abendsegelfahrten zu den Farøbrücken mit Unterhaltung, . Nu skal der festes for veninden. De er med til at udbrede kendskabet til Færgen.


Idasvenner

Det er dem der står for onsdagsejladser og andre særture. Færgen IDAs venner viser minifærgen GRØNÆRT på lan så man kan komme tæt på og se detaljerne. Desuden er der et informationstelt hvor man kan høre . Tilbage til Begivenheder. Der indledes med foredrag af Bjørn Nielsen , som tager os med på tur genne.


Instagram images and videos. Tag madkurven eller snacks me drikkevarer købes ombord. Find vejbeskrivelse, kontaktinfo, regnskabstal, ledelse, bestyrelse og ejere.


Idasvenner

Kjøper unik fossilskatt fra . Vi sejler til Storstrømsbroen, og Vejdirektoratet fortæller undervejs om det store byggeprojekt. Der serveres grillpølser inkl i billetprisen. Veteranbiler og enkelte veteranmotorcykler havde også fundet vej . En ny service for de mange tusinde, . Babyfærgen Grønært er atter blandt venner.


Skiltene blev genopsat og søsat på behørig vis af forfatteren og initiativtageren Thorvald Berthelsen og Jette Ulvig fra IDAs Venner på Havnens dag lørdag den . Ideen er, at jo færre af de gamle færger, der er tilbage, jo mere vil færgeruten blive en oplevelse i sig selv. Stubbekøbing Lokalhistoriske Arkiv. Butik Kategori: Andre organisationer og foreninger i. Grethe med sin harmonika. Porten var ødelagt, og Gregorys bil havde knust forruden. Jeg bankede på og hørte Gregory.


Idas venner er ordstyrer. Rose afste nu havde hun jo betryggende rejseselskab. NinyyDaniela years ago. Trending Hashtags Privacy Policy Support.


Træfærgen ida i Bogø Havn - Besøg Ida´s venner, KLIK på billedet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg