mandag den 29. januar 2018

Ældre hund søges

Skøn ældre hundedame søger et kærligt hjem hvor hun kan nyde sit otium. Hun har siddet i årevis på et Italiensk hundeinternet på trods af . Find din nye familiehund online. Søde hunde som Golden Retrievere, Gravhunde eller . Vi har nogle gange voksne hunde som søger nye kærlige hjem.


Ældre hund søges

Er der mon nogle ældre mennesker der kunne tænke sig at få hyggelig selskab af en lille . Vi søger en voksen hund ca. Jeg søger bomuldshund ikke ældre end tre år. Denne ældre hund ligner en hvalp, og hun er ligeså uerfaren som en hvalp, men har spenderet år på et offentligt italiensk . Min gamle hund er desværre . Det er en ærlig sag at erkende, at man ikke kan beholde en hund , og derfor søger et nyt hjem til hunden.


Hvis man har truffet beslutningen om at hunden skal. Hun er en lille pige , der har krudt i måsen , og søger en famil. Stevie er en rigtig lille lækkermås, desværre er ingen int i ham fordi han er en ældre hun og ser dårligt. Køb og salg af hunde og hundehvalpe.


Glad og kærlig hund søger ditto ejer. Vi har resultater for Hund søger nyt hjem til de bedste priser. Den billigste annonce er tilgjængelig for Kr. Tjek alle annoncer fra hundredvis af . Elsker børn og andre hunde.


Skøn chihuahua hanhund søger nyt hjem. Hej Jeg har en bomuldshund på år, der elsker selskab og ligge i skødet. Hun er dog ikke så glad for at være alene hjemme og derfor vil jeg høre om, der er . Se vores dejlige dyr der søger nye hjem.


Ældre hund søges

Adopter en hund , kat eller et smådyr og gør en forskel. Vil du redde en hund , kat, kanin eller et smådyr? Lovely old dog is in URGENT need of good home for his last years. He is really in need of help!


Hundepasning til pasning af to små ældre hunde søges hurtig! Vi får i arbor city hotel londonmasser af omtale i et stort forum, hvor det publikum vi søger for vores kvalitets havemøbler, bevæger sig. Du kan desværre ikke selv slette din annonce - men send en mail og vi sletter annoncen hurtigst muligt.


Ældre hund søges

Send en mail og bed webmaster slette din annonce. Pensionist og er hjemme meget af tiden. Hun har haft schæferhunde alti men vil gerne denne . UDEKAT KILLINGEPAR: Sødeste Ozzy søger sit nye hjem sammen med sin bror.


Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og . Hvis hunden søger kontakt besvares denne på helt rolig vis.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg