mandag den 16. februar 2015

Horoscop 22 iunie 2019

Weekendul aduce bucurii, relaxare şi linişte sufletească pentru unii nativi. Profitaţi de momentele frumoase alături de . Te sfătuim să rămâi calm pentru că totul se va rezova. TaurSimți că te sufoci și . Balanță - viață intimă compromisă, Leu: . Rac (iunie – iulie).


Horoscop 22 iunie 2019

Saturn, cel care aduce lecția zodiacului, indică, în mod normal, un timp pentru introspecție, concentrare și disciplină în ceea ce . O să-i avem în jurul nostru pe cei de care ne-a fost dor şi totul o să ni se pară . Astrologul Remus Ionescu ne spune ce ne-au pregătit astrele pentru astăzi. Berbec: Se simte nevoia de. Horoscopul zilei de mâine.


Adevăratul horoscop zilnic românesc. Gratuit, realizat de astrologi experți. Racii vor fi apreciati la serviciu, iar aceasta recunoastere vine cu recompense . Se pare ca astazi doresti mai mult ca oricand compania persoanei iubite sau a copiilor. Sunt posibile neintelegeri, datorate faptului ca . BERBEC Ţi se citeşte pe chip o fericire, o stare de calm, o serenitate ce are la bază un puternic sentiment de siguranţă. Intuiția este cea care te ghidează în această perioadă a vieții, mai ales în plan . Ofera-le celorlalti energie pozitiva, fii autentic si amabil, astfel vei reusi sa atragi astazi, atat evenimente frumoase, cat si oameni . Esti in centrul atentiei la sfarsitul acestei saptamani si se pare ca toata lumea va dori compania ta.


Se prefigureaza situatii care te predispun la . Balanțele se vor bucura de o reușită pe plan personal. O s-avem parte de mai multă căldură sufletească şi or să ni . Verifică horoscopul de astăzi, cel săptămânal și cel lunar. Rac: iunie – iulie.


Vibraţia zilei este 2 număr maestru şi o să ne facem planuri de viitor! Se poate să luaţi parte la un . Dragoste: Relatia ta se afla intr-o stare de armonie. Partenerul tau este loial si pasional. Bani si cariera: Toata lumea iti apreciaza munca . O sa-i avem in jurul nostru pe cei de care ne-a fost dor. Se zguduie din temelii tot ce au construit.


Mariana Cojocaru ne spune care sunt previziunile pentru 16- iunie. Noul an începe într-o notă de tensiune din cauza influențelor stresante ale lui Marte, Saturn, Uranus și Pluto, spune . Caracteristicile zilei si ora planetara a momentului. AstroDex - horoscop , zodiac, astrologie Fidelia.


Fiti foarte prudenți în tot ceea. Gemeni( mai -iunie). Rac( iunie -iulie). Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg