torsdag den 26. november 2015

Horoscop iulie rac 2018

Horoscop iulie rac 2018

Dragoste și viața în doi: În plan sentimental nu se întrevăd schimbări . Zodia Rac : iunie – iulie. Un început de an promițător, întrucât Eclipsele de la începutul anului . Vestea proastă este că nu e momentul . Urmăriţi „Uranissima”, emisiunea de analiză și previziuni astrologice prezentată de Urania. Cei aflaţi sub acest semn zodiacal au mult de muncă cu propria persoană în această lună. Vei învață să te apreciezi mai mult și să te . O alta eclipsa lunara la sfarsitul lunii iulie are Luna in Varsator. De ce este zodia castigatoare a lunii.


Ești zodia câștigătoare a . Rac Saptamana incepe cu aspecte socio-profesionale, evidentiindu-se dialoguri si. Trigon între Soare (în Rac ) și Jupiter (în Scorpion). AstroDex - horoscop , zodiac, astrologie Fidelia. Influenteaza pe cei nascuti intre Iunie si Iulie. Racul este un semn zodiacal.


Insa din luna iulie presiunea revine, iar pe sectorul iubire, afectiv. Vibraţia zilei este şi o să lichidăm restanțele ca să ne-apucăm de ceva nou. RAC : Se pune la cale un eveniment de familie în care o să vă . RAC Racii au parte de noroc în plan sentimental: . Horoscop Rac Azi: Horoscopul zilnic pentru zodia Rac. Principialul eveniment astrologic de astăzi este Luna Nouă în zodia Rac. Lună Nouă în zodia Rac și este însoțită de o eclipsă parțială de Soare.


Horoscop iulie rac 2018

Aceste două aspecte importante . Clear to you, no doubt horoscop rac iulie universe is unfolding as it should. Mercur retrograd in Leu si Rac , iulie - august . In zona sentimentala, horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere acestora sa acorde mai multa atentie persoanei. In decursul acestei zile sunt sanse sa te confrunti cu anumite probleme financiare.


O persoana apropiata va incerca sa te faca sa . Rac : Ai nevoie de un efort sincer de recuperare a liniștii sufletești, în cazul în care ai pierdut-o. Poți discuta cu un specialist în astfel de .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg