onsdag den 18. november 2015

Kvindeaften

Kvindeaften

KvindeAften -HadsundBio, onsdag 7. Fifty Shades Fri, onsdag 7. Dit liv er dit eget ansvar. Selvom man som udgangspunkt er en lille mager . Det kan være udfordrende at være ægtefælle på et landbrug, hvor manden styrer bedriften. AFLYST PÅ GRUND AF MANGLENDE TILSLUTNING. Gør opmærksom på aftenen hos jeres kvindelige bekendte. Hvorfor en kvindeaften hos BilButikken?


Kvindeaften

Bilbranchen er en mandeverden og uden at lyde alt for fordomsful tror jeg også vi alle kender en kvinder der føler at. Kom til kvindeaften i Arkaden med parterapeut og sexolog, Dina Bønneland. Dina vil fortælle dig om egenkærlighe prioriteringer og . Dette er udgangspunktet for en kvindeaften i Glimt, Græsted Hovedgade 34B fredag 14. Vi mødes den første tirsdag i måneden.


Første gang tirsdag den 3. Der kommer yderligere information efter sommerferien :-) . Vi vil i den anledning gerne invitere til en . Grønlandsbanken til kvindeaften. Helle Skovgaard fra Sparinvest vil blandt andet fortælle om, hvorfor man . LandboNord i Brønderslev til kvindeaften ”Er du gift med en landmand”. Så grib din hat eller tag et tørklæde på, og kom til en hyggelig aften. Teknik aften for kvinder. Xpedit inviterer til en teknik aften, hvor der vil være fokus på de mest grundlæggende tekniske principper ved den moderne motorcykel, . Nyheder 02views comments.


Kære kvinde - vintersæsonen banker på døren, dagene . We and our partners use cookies to personalize your experience, to show you ads based on your interests, and for measurement and analytics purposes. Bemærk: Dette arrangement er overstået. Du finder aktuelle arrangementer i KALENDEREN. Vi har denne gang valgt at afholde en kultur aften.


Vi får besøg af Dorthe Sandvad og hun har selv givet sit foredrag: En kærlighed der forvandler. Dorthe vil invitere ind i sin egen historie om . Odd Fellow søstrene inviterer til kvindeaften. Arrangør: Vordingborg Kirke og Flere Butikker i Byen.


SYDTHY: Det er kvindernes aften i Sydthy 7. Agger Darling og Hurup Handelstandsforening inviterer til en herlig tøseaften med god . For nylig var det kvindernes internationale kampdag, og i aften har kvinderne deres helt egen aften i Vesterhavshallen i Ringkøbing. Oplev en aften med fokus på dig, dine ønsker og drømme. En aften hvor du bliver præsenteret for coaching- værktøjer og metoder til at nå dine . Marathon Sport til kvindeaften med store rabatter og gode råd fra løbeverdenens eksperter. Resources:Resource,alt_meeting_place;. Aktuelt: den næste kvindefest nærmer sig, så hold dig opdateret her på siden.


En kvindeaften med inspiration og forkælelse. Varde: 3gæster lod sig både .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg